Hoofdmenu

Ook nieuw hier

Gestart door Pieter Keuter, januari 05, 2018, 06:41:30 PM

Vorige topic - Volgende topic

Pieter Keuter

Hoi,

Weinig tot geen ervaring met het zelf maken van worsten & hammen is mijn doel om daar dit jaar verandering in aan te brengen. Opzoek naar een basisworkshop worstmaken, kwam ik op dit forum terecht. Gelijk maar aangemeld ;-) Ik heb wel de nodige ervaring in het roken van vis- en vlees, dus dat komt mooi van pas. Volgens mij kan ik op dit forum genoeg ideeën opdoen, en eventuele vragen bij jullie neerleggen.

Pieter

Tjoepie

Welkom hier Pieter en heel veel lees en post plezier!

BertM


Ceriel

Als het maar droog blijft....

Mac

Leuk dat je er bij bent Pieter.  C00L
Welkom

Mac
Mijn BBQ/ Charcuterie Blog: Mac's BBQ Pit   Twitter:  https://twitter.com/macsbbqpit[/url