Gedragscode

Gestart door Mac, januari 11, 2016, 10:21:55 PM

Vorige topic - Volgende topic

Mac


Algemene opmerking:
In sommige discussies kunnen de gemoederen hoog oplopen. Hierbij beslissen de beheerders, of moderators of een onderwerp al dan niet gesloten of verwijderd moet worden. Indien mogelijk zal hieraan vooraf altijd een openbare waarschuwing in het onderwerp zelf geplaatst worden. Wordt zo'n waarschuwing genegeerd, dan zijn de beheerders, of moderators gerechtigd het onderwerp te
sluiten of te verwijderen.

De beheerders, of moderators van dit forum hebben het recht een gebruiker de toegang tot de site te ontzeggen wanneer deze zich niet houdt aan de regels. Over het algemeen gebeurt dit pas nadat een gesprek met de betreffende persoon heeft plaatsgevonden.

De beheerders, of moderators zijn niet 24 uur per dag online, ook kan het voorkomen dat een antwoord eerst overlegd moet worden met meerdere beheerders, of moderators, en hierdoor kan het voorkomen dat een reactie even op zich laat wachten, maar dit betekent niet dat de vraag of het probleem niet in behandeling is.
Tevens kan het voorkomen dat om deze reden een topic tijdelijk gesloten wordt tot er overleg is geweest, en dit wordt dan in de topic vermeld.


Tips om voor iedereen het forum gezellig én leesbaar te houden:
In geval van grove overtredingen op de regels, willen wij verzoeken hier niet op in te gaan, maar dit te melden aan de beheerders, of moderators. Zij zullen dan zo spoedig mogelijk de zaak bekijken en indien nodig actie ondernemen.

Wanneer je een boos getint bericht aan iemand wilt versturen, lees deze dan, voordat u op de verzendknop drukt, eerst nog even door. Ga bij uzelf na of u de persoon aan wie u het berichtje richt de inhoud van het bericht ook recht in het gezicht zou durven zeggen. Wanneer dit niet het geval is, verstuur dan het bericht niet

Wanneer je een andere persoon 'quote' (lees tekst uit een vorig bericht aanhalen), laat dan alles weg wat niet direct van toepassing is op uw vraag, of antwoord. Stuur in een reply dus niet het complete originele bericht mee. Zorg ervoor dat wat u wel laat staan een goede context vormt voor uw reply. Niemand houdt er van om een ellenlang verhaal met vele quotes te moeten doorspitten, om uiteindelijk onderaan de melding "Vind ik ook, ja" te vinden

Geef in de titel duidelijk aan waarover uw post gaat.
Van elke post zien de lezers in eerste instantie alleen de titel. Op basis van die titel overwegen lezers of ze het bericht al dan niet lezen. Kies dan ook  zorgvuldig de juiste woorden, en zorg er daarbij voor dat de titel de lading van de post dekt.

Als je een topic wil openen kijk dan eerst met de zoekfunctie of u daar uw antwoord al kunt vinden.

_________________
Met vriendelijke groet
Beheerders, en moderators van het Charcuterie & Worst forum.
Mijn BBQ/ Charcuterie Blog: Mac's BBQ Pit   Twitter:  https://twitter.com/macsbbqpit[/url