Hoofdmenu

Ter kennismaking

Gestart door E.W., mei 26, 2018, 01:41:23 PM

Vorige topic - Volgende topic

E.W.

Hallo allemaal. Mijn naam is Eelco Wijnands en ik ben al sinds een aantal jaren drukdoende met het maken van diverse verduurzaamde vleeswaren naar zuid Europese tradities. Wat begon als een hobby is doorgegroeid naar een kleine petit vleessalon in het centrum van Leiden  onder de naam Beuling Charcuterie, waar ik naast eigen gemaakte producten zoals paté, rillettes, schmalz etc. ook klassieke charcuterie producten in het assortiment heb zoals Iberico hammen, prosciutto, lardo, guanciale etc. Daarnaast ben ik ook eigenaar van Charcuterie.nl een online winkel gespecialiseerd in verduurzaamde vleesproducten. Ik keek de afgelopen tijd al vaker mee op het forum en ben geregeld op facebook te vinden. Vandaaruit leek het me wel eens tijd om ook hier officiele aansluiting bij te zoeken :P Mochten er vragen zijn dan verneem ik deze uiteraard graag.

Tjoepie

Welkom hier Eelco, en deel gerust je kennis met ons  Sm*g dan proberen wij hetzelfde te doen

BertM

Welkom hier Eelco!

Zie idd af en toe wat van jullie voorbij komen.

Mac

Leuk dat je jezelf hebt aangemeld Eelco  C00L
Welkom bij het Charcuterie & Worst forum.

Mac
Mijn BBQ/ Charcuterie Blog: Mac's BBQ Pit   Twitter:  https://twitter.com/macsbbqpit[/url