Najaars-workshops bij Home Made/Vuur en Rook

Gestart door Albert Gerritsen, augustus 25, 2018, 12:49:26 PM

Vorige topic - Volgende topic

Albert Gerritsen

Ook dit najaar hebben wij weer een viertal workshops gepland, waaronder nu ook de workshop paté/leverworst. In één dag leer je meer over leverworst (koude en warme methode) en maken van een lekkere smeerbare en een lekkere grove paté. Daarnaast verdiepen we ons ook in het inmaken, c.q. wecken van paté in glazen potjes.

https://www.facebook.com/homemadeterschuur/photos/a.1602290543388526/2232460973704810/?type=3&theater

BertM

Leuk!

Kom je workshop in November over leverworst volgen.

Mac

Ik zal van de week ff kijken of ik dan ook kan. (of de baas geen roet in het eten gooit)
Wel weer ff leuk  :-)

Mac
Mijn BBQ/ Charcuterie Blog: Mac's BBQ Pit   Twitter:  https://twitter.com/macsbbqpit[/url