Hoofdmenu

Hallo!

Gestart door BartP, juni 07, 2019, 01:42:29 PM

Vorige topic - Volgende topic

BartP

Ha mede worst- en charcuteriefanaten,

Ik ben Bart en ben sinds een klein half jaar bezig met het maken van worsten.
Omdat ik iets te doen wou hebben naast werk zocht ik een leuke hobby, en aangezien ik van koken en Italiƫ houd, kwam ik al snel uit bij het maken van (droge) worst en charcuterie. Na veel gelezen te hebben online, kwam ik al snel op macsbbqpit en daarna ook hier terecht voor tips.

Mijn eerste verse worsten(venkel-, kimchi en salie/gorgonzola) en mijn eerste droge worst (ook met venkel) kwamen allemaal uit de Worstbijbel.
Op dit moment hangt er 2 kilo chorizo te drogen in mijn zelfgebouwde droogkast. Ook ligt er nu een stuk procureur in de vacuumzak die binnenkort de droogkast in gaat.

Lijkt me leuk om vanalles met jullie te bespreken en jullie resultaten te zien!

BertM

Je bent al goed bezig Bart!

Welkom hier op het forum.

Mac

Gezellig dat je er bij bent Bart C00L
Welkom

Mac
Mijn BBQ/ Charcuterie Blog: Mac's BBQ Pit   Twitter:  https://twitter.com/macsbbqpit[/url

floriske.nl


Tjoepie

Welkom hier Bart :)