Hoofdmenu

Bert

Gestart door Bert, januari 24, 2016, 10:59:28 AM

Vorige topic - Volgende topic

Bert

Ik ben Bert. Ongeveer 35 jaar slager geweest, laatste tijd werkzaam als versmanager en ik sta dus niet meer dagelijks aan het mes.
Maar ben nog wel steeds met vlees bezig. Veel op de BBQ, maar rond deze tijd gaat er regelmatig wat aan de spijker in de schuur.




BertM

De beroemde spijker.. Welkom Bert!

Ceriel

Citaat van: BertM op januari 24, 2016, 11:18:39 AM
De beroemde spijker.. Welkom Bert!
De spijker die nooit leeg mag blijven....
Als het maar droog blijft....

Mac

HeeeeeƩ Bert
Leuk om je hier te zien, en leuk ook dat je de spijker hebt meegenomen  :-)))
Welkom

Mac
Mijn BBQ/ Charcuterie Blog: Mac's BBQ Pit   Twitter:  https://twitter.com/macsbbqpit[/url