Auteur Topic: Voorstelronde  (gelezen 154 keer)

Tu5

  • Gezel
  • *
  • Berichten: 1
Voorstelronde
« Gepost op: april 30, 2020, 07:49:34 am »
Beste allemaal. Via via op dit forum gekomen om me te verdiepen in het drogen en de charcuterie. Inmiddels al succesvol meerdere rookworsten en terrines gemaakt, en nu ge├»nspireerd door 'over charcuterie'.  Ik zag hier al het recept voor Duck Proscuitto, die ga ik 'ns proberen met ganzenborsten!
Groeten vanuit Soest!



BertM

  • Administrator
  • Charcutier
  • *****
  • Berichten: 1071
    • Charcuterie&Worst
Re: Voorstelronde
« Reactie #1 Gepost op: mei 02, 2020, 05:05:34 pm »
Welkom!

Backertje

  • Gezel
  • *
  • Berichten: 21
Re: Voorstelronde
« Reactie #2 Gepost op: juni 28, 2020, 01:28:41 pm »
Ik ben beniewd hoe het met je duckie is afgelopen!

valk03

  • Spekkoper
  • **
  • Berichten: 67
Re: Voorstelronde
« Reactie #3 Gepost op: juli 10, 2020, 10:24:35 am »
Welkom. Rookworsten gaan er altijd in. Er staat een goed recept op het forum in het slagers handboek. Dat bestand is trouwens de moeite waard. Een heerlijke Filet Americain staat daar bijvoorbeeld in.