Welkom,
Gast
. Alsjeblieft
inloggen
of
registreren
.
mei 28, 2022, 09:53:35 pm
Index
Help
Zoek
Kalender
Inloggen
Registreren
Charcuterie & Worst
»
Charcuterie
»
Beginners gedeelte
»
Droge groninger worst
« vorige
volgende »
Print
Pagina's: [
1
]
Auteur
Topic: Droge groninger worst (gelezen 862 keer)
BasE
Gezel
Berichten: 17
Droge groninger worst
«
Gepost op:
juni 21, 2020, 06:58:18 pm »
Heb vandaag de eerste droge worst aangesneden.
smaak is top alleen iets minder kruignagel.
alleen was de darm aan de bovenkant van de worst los komen te zitten en zat er redelijk wat olie onder de darm.
Iemand een idee wat er mis is gegaan en hoe het te voorkomen?
Tnx
Gelogd
BertM
Administrator
Charcutier
Berichten: 1153
Re: Droge groninger worst
«
Reactie #1 Gepost op:
juni 22, 2020, 07:31:45 pm »
Iets te warm geweest?
Gelogd
BasE
Gezel
Berichten: 17
Re: Droge groninger worst
«
Reactie #2 Gepost op:
juni 22, 2020, 09:37:12 pm »
Tussen de 12 en 15 graden
Gelogd
BertM
Administrator
Charcutier
Berichten: 1153
Re: Droge groninger worst
«
Reactie #3 Gepost op:
juni 22, 2020, 10:15:39 pm »
Er zijn veel dingen die hiervan de oorzaak kunnen zijn: niet goed mengen, niet goed ontwateren van de darm, etc.
Zonder het hele proces te zien blijkt het lastig....
Kruidnagel is idd een ding trouwens, vaak snel te sterk.
Gelogd
Print
Pagina's: [
1
]
« vorige
volgende »
Charcuterie & Worst
»
Charcuterie
»
Beginners gedeelte
»
Droge groninger worst
Onze excuses voor deze onderbreking. Op basis van de AVG, zijn wij verplicht om u te informeren over en uw toestemming te vragen voor het gebruik van cookies op deze website.
OK
Learn more