Auteur Topic: Gemarineerde Olijven  (gelezen 689 keer)

BertM

  • Administrator
  • Charcutier
  • *****
  • Berichten: 1160
    • Charcuterie&Worst
Gemarineerde Olijven
« Gepost op: januari 22, 2016, 10:34:36 pm »


450 gram Olijven
120 ml Olijf olie
1 gedroogde cayenne peper
1/2 theelepel venkelzaadjes, geroosterd
3 teentjes knoflook, geplet
1 laurierblad
1 takje tijm
schil van een geraspte citroen
120 ml witte wijn

Spoel de olijven af onder koud water
verwarm de olijfolie, peper,venkelzaadjes,knoflook, laurier en tijm en schil  rustig in een pan voor 5 minuten.
voeg de olijven en de wijn toe.
zet het voor minstens 1 dag in de koelkast.

« Laatst bewerkt op: januari 22, 2016, 10:44:51 pm door BertM »



superjohn

  • Spekkoper
  • **
  • Berichten: 67
Re: Gemarineerde Olijven
« Reactie #1 Gepost op: maart 20, 2016, 06:08:26 pm »
Zelf je olijven marineren...ook dat geen we een keer proberen