Interactieve workshop Coppa maken

Gestart door BertM, januari 25, 2016, 01:06:02 PM

Vorige topic - Volgende topic

Huub De Brethoniere


Tjoepie

Heeft iemand een instructie over het knopen van een coppa? Dat lijkt me nog een aardige uitdaging namelijk  M@D


ninini1

Zo, dit is hoe  ze er uit zien na 1 dag.

Mac

Ziet er netjes uit ninini.
Enig idee wat de luchtvochtigheid doet in die ruimte ?

Mac
Mijn BBQ/ Charcuterie Blog: Mac's BBQ Pit   Twitter:  https://twitter.com/macsbbqpit[/url

BertM

Al mensen de Coppa uit het vacuum gehaald ?

Huub De Brethoniere

#126
Vandaag eindelijk uit het vacuĆ¼m, vind het een behoorlijke "boerse" lucht die van de coppa afkomt  :-)).
Het ruikt zekers niet fout of verkeerd maar ik kan niet zeggen wat ruikt het lekker.
na het doorsnijden ziet het er wel erg goed uit  Sm*g lijkt mij!
maar vind het wel eng om het te gaan proeven eerst maar even foto's posten.






Huub De Brethoniere

#127





Mac

Huub.........Huuuuuuuuuuub !!!!!!
Leef je nog ?  P0ker

Mac
Mijn BBQ/ Charcuterie Blog: Mac's BBQ Pit   Twitter:  https://twitter.com/macsbbqpit[/url

Huub De Brethoniere

#129
Heb geen gevoel meer in mijn benen!!! :-))

Maar wat zeg je gewoon proeven? maar  op eigen verantwoording haha

Mac

 M@D M@D M@D

Laat anders Reinata proeven, mocht het niet goed zijn, dan kan jij het ons iig navertellen, en uitleggen wat we anders moeten doen.  :-))

ff zonder gekheid.
Het oogt goed, de pekel is volledig doorgedrongen.
Het ruikt "Boers" (tja das lastig want ik ruik nooit aan boeren, dus ken die geur niet  M@D )
Maar het stinkt niet toch ???

Dun plakje snijden, velletje er af halen/snijden.............en proeven.

Mac
Mijn BBQ/ Charcuterie Blog: Mac's BBQ Pit   Twitter:  https://twitter.com/macsbbqpit[/url

BertM

Ziet er goed uit hoor, Huub.
Bijna geen droogrand en geen verkleuring in het midden dus je pekel heeft zijn werk gedaan.
Weer niet hoe de boeren in het hoge noorden ruiken, maar iets dat in het vacuum heeft gezeten kan eerst wel raar ruiken.
Ik zou er geen probleem mee hebben om een stukje te proeven.

Huub De Brethoniere

Heb het geproefd, leef nog en vind het lekker!!

Thanks mannen!!

Mac

Top Huub  C00L

Leuk om te horen.  :-)<  O__

Mac
Mijn BBQ/ Charcuterie Blog: Mac's BBQ Pit   Twitter:  https://twitter.com/macsbbqpit[/url

Huub De Brethoniere

Nu even op Facebook het forum spammen :-))