Welkom,
Gast
. Alsjeblieft
inloggen
of
registreren
.
mei 28, 2022, 10:02:21 pm
Index
Help
Zoek
Kalender
Inloggen
Registreren
Charcuterie & Worst
»
Charcuterie
»
Beginners gedeelte
»
Interactieve workshop Coppa maken
« vorige
volgende »
Print
Pagina's:
1
...
9
10
[
11
]
Auteur
Topic: Interactieve workshop Coppa maken (gelezen 54364 keer)
Mac
Administrator
Fermentor
Berichten: 642
Re: Interactieve workshop Coppa maken
«
Reactie #150 Gepost op:
oktober 21, 2016, 07:24:11 pm »
Ik krijg soms de indruk, dat men niet weet waar een zakeind te halen, of hoe hier mee om te gaan, en dan maar uit gemakzucht het zonder doen.
Zonder zakeind is er meer risoco dat het verkeerd gaat, dan met een zakeind. (maar dat is mijn idee hoor)
Mac
Gelogd
Mijn BBQ/ Charcuterie Blog:
Mac's BBQ Pit
Twitter:
https://twitter.com/macsbbqpit[/url
Print
Pagina's:
1
...
9
10
[
11
]
« vorige
volgende »
Charcuterie & Worst
»
Charcuterie
»
Beginners gedeelte
»
Interactieve workshop Coppa maken
Onze excuses voor deze onderbreking. Op basis van de AVG, zijn wij verplicht om u te informeren over en uw toestemming te vragen voor het gebruik van cookies op deze website.
OK
Learn more