Interactieve workshop Coppa maken

Gestart door BertM, januari 25, 2016, 01:06:02 PM

Vorige topic - Volgende topic






BertM


Ceriel

Dat gaat de goede kant op Huub!
Laat je ze in het ei, of toch bij Bakker Uw Slager (hij blijft goed... :-))) ) in een geconditioneerde omgeving?
Als het maar droog blijft....

Huub De Brethoniere

Probeer het nog even zo en ik kan anders naar Bakker uw Slager uitwijken.

Overdag blijft de temp mooi op 13 graden hangen en ik gooi er anders s'morgens een koelelement in,
ben wel benieuwd of de buitenkant te snel droogt.

Tot nu toe lijkt het goed te gaan als leek op dit gebied. :-))

Huub De Brethoniere

Paar dagen verder en de temperatuur blijft mooi tussen de 11 en 13 graden er ontstaat wel wat witte schimmel en heb die met 50/50 water azijn eraf gepoetst.






BertM


Huub De Brethoniere

Moet natuurlijk een eerlijk verloop tonen  :-))

Goed om te horen BertM!

Mac

Krijgen we vroeg of laat allemaal wel een keer mee te maken Huub  W!nk
Als je er maar op tijd bij bent/ of achter komt, is er niets aan de hand.

Mac
Mijn BBQ/ Charcuterie Blog: Mac's BBQ Pit   Twitter:  https://twitter.com/macsbbqpit[/url

dayfox

Een goedemorgen!
Gisteren m'n nek uit z'n zak gehaald, maar kwam een lichtelijk ranzig geurtje vanaf. Heb een stukje geproefd, niks mis mee maar... Jullie gedachten?
Ligt nu in water te ontzouten

Verstuurd vanaf mijn SM-G901F met Tapatalk


BertM

Met zak bedoel je vacuum zak?
Kleur?
Reukloos zal het niet zijn...