Hoofdmenu

Jorieke haar vitrine

Gestart door Jorieke, januari 25, 2016, 06:55:54 PM

Vorige topic - Volgende topic

BertM

Mac +1
Zeker blauwader kaas is favoriet bij mijn betere helft!


BertM

Jorieke

Het kaastopic wordt aangemaakt!

Vandaag (om weer on-topic te gaan) een gezouten, koud gerookt, en gedroogde kinnebak aangesneden:


Mac

Mooi weer hoor.  C00L
Dat is toch hetzelfde als Guanciale Jorieke ?

Mac
Mijn BBQ/ Charcuterie Blog: Mac's BBQ Pit   Twitter:  https://twitter.com/macsbbqpit[/url

BertM

Citaat van: Mac op maart 28, 2016, 09:00:32 PM
Mooi weer hoor.  C00L
Dat is toch hetzelfde als Guanciale Jorieke ?

Yep!

Jorieke

Zou kunnen, al hangen die volgens mij nog een stuk langer en is het woord onmogelijk om goed te schrijven ;)

Mac

Dat langer hangen zou zomaar eens kunnen Jorieke.  Sm*g
Die van mij hangt nu zo'n 10,5 maanden ongeveer, en ik wil hem minimaal 1 jaar laten hangen.

Mac
Mijn BBQ/ Charcuterie Blog: Mac's BBQ Pit   Twitter:  https://twitter.com/macsbbqpit[/url

Jorieke

Deze hangt sinds begin februari. Kan nog veel langer hangen, maar is nu ook al zo lekker (om te bakken).  :-)))

Jorieke

We eten weer heerlijk de komende tijd :)
Buikspek wat al een tijdje hangt te drogen:


Salami in zakeind, mag nog wel wat steviger. Maar is al mooi van structuur en smaak.
Er hangt er nog 1, dus daar blijf ik nog even van af :)

BertM


Mac

Mm Mm Mmmmm, lekker meis.
Wat ben je toch lekker bezig  :-)

Mac
Mijn BBQ/ Charcuterie Blog: Mac's BBQ Pit   Twitter:  https://twitter.com/macsbbqpit[/url

Jorieke

Het spek en de salami's voor volgend jaar zijn ook alweer geboren: :D


BertM


Jorieke

Ha! Nee hoor, ze gaan een geweldig jaar tegemoet. Met gras, onkruid, modder, zonneschijn, regenbuitjes, lekker eten, pieren  opgraven, rennen als ze iemand met een kruiwagen aan zien komen, achter elkaar aanzitten als ze denken dat die ander veel beter voer te pakken heeft, en nog veel meer.

Mac

Nou, dat klinkt wel aantrekkelijk allemaal hoor.
Heb je nog een kamer vrij  :-))
Je moet alleen niet veel van de kwaliteit van het vlees verwachten  M@D

Mac
Mijn BBQ/ Charcuterie Blog: Mac's BBQ Pit   Twitter:  https://twitter.com/macsbbqpit[/url

Jorieke