Hoofdmenu

hee hallo

Gestart door Camiel de Barbecueman, februari 03, 2016, 12:21:05 PM

Vorige topic - Volgende topic

Camiel de Barbecueman

Hee hallo,

Als bourgondische Brabander met de naam Camiel (de barbecueman) Berkers mag ik graag een rauwe ham of droogworstje maken, maar nog beter, proeven. Zeker in combinatie met een lekker biertje, wijntje of destillaat  W!nk

Mijn droogkunsten zijn nog beperkt maar hoop hier de info te vinden om een stap verder te komen. Gedroogde vleeswaren met (lichte) rooksmaak zijn favoriet.

Alvast dank voor alle info, reacties en gezelligheid

gloeiende groet

Camiel

BertM

Hallo Camiel

Een bourgondische Brabanter.. altijd gezellig!  :-))

Maar hopende dat je je verder kunt bekwamen in de edele kunst der Charcuterie met behulp van dit forum.

Ceriel

Welkom hier meneer de Barbecueman!
Als het maar droog blijft....

Mac

heeeeeeĆ© Camiel, jij ook hier  C00L
Welkom gozert.

Mac
Mijn BBQ/ Charcuterie Blog: Mac's BBQ Pit   Twitter:  https://twitter.com/macsbbqpit[/url

El Fumarole

Broer! Gezellig dat je hier ook bent kerel!